Siirry suoraan sisältöön

Etsitkö hygieenisempää, kevyempää sekä helposti pestävää pentulaatikkoa?

Jos vastaus on kyllä, niin ratkaisu on Doca Bed!

Tutustu lisää!

Tuote

Doca Bed on kotimainen, uudenlainen, muovinen synnytys- ja pentulaatikko/peti, jossa on ainutlaatuinen, läpinäkyvä, nouseva etuosa. Nousevan etuosan avulla pennut pysyvät laatikossa turvallisesti sen aikaa kun on tarve (eli sokea ryömimisvaihe), mutta emo pääsee koko ajan vaivatta kulkemaan Doca Bed:iin hyppäämällä etuosan ylitse.

Doca Bed on kasvattajan oman tarpeen kautta kehitetty tuote. Prototyyppi oli testissä useamman vuoden ajan, jonka jälkeen tuote kehitettiin loppuun saakka ja tuotiin markkinoille.

Mitat: 86 x 57 x 23

Etsi meidät Facebookista ja tykkää sivustamme. Näin saat tietoa mm. tarjouksista ja kilpailuista!

Doca Bed on kevyt, helposti pestävä ja näin ollen hygieeninen.

Enää et tarvitse epähygieenisiä pahvilaatikoita tai raskaita puisia pentulaatikoita! Doca Bed on myös tyylikäs ja modernisti muotoiltu (huom. myös muotoilu Suomessa suunniteltu!), jonka vuoksi se myös ulkonäöllisesti sopii kaikenlaisiin koteihin.

Hinta 149,90 € + toimituskulut 20€ (Oulun alueelle ilmainen toimitus)

Doca Bed on EU:n laajuisesti mallisuojattu tuote. Haluamme omalta osaltamme tukea ympäristöystävällisiä valintoja, minkä vuoksi Doca Bedin materiaaliksi on valittu korkealaatuinen, osaksi kierrätetystä rouhelevystä valmistettu muovi.

Tilaus

Tilaus onnistuu alla olevan tilauslomakkeen kautta. Kun lähetät tilauksen lomakkeella, lähetämme sinulle laskun 1-2 päivän kuluessa. Suorituksen näkyessä, lähetämme tuotteen.

Isommissa tilauksissa kannattaa kysyä tarjous!
Laita rohkeasti viestiä, mikäli jäi kysyttävää.

    1. Tilaaja (etunimi ja sukunimi)

    2. Sähköposti

    3. Osoite

    4. Postinumero

    5. Toimipaikka

    6. Puhelinnro, johon ilmoitetaan tuotteen saapumisesta

    7. Tilattujen tuotteiden lukumäärä

    Kaikki tiedot ovat pakollisia. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.

    Yhteystiedot:

    docapets@docapets.fi

    Puh: 040 751 1546